waar te beginnen met het leren van muziek

waar te beginnen met het leren van muziek

waar te beginnen met het leren van muziek

Vorige week, de vizulis geheugen was het probleem, deze week is de virtuoos van het geheugen. Dat we, als we lezen wat onderzoek blijkt dat het bestuderen terwijl u naar muziek luistert, iets waar de bevordering van de productiviteit, iets wat je dwarszit. Mijn vrienden zijn een groot deel van de zweert, terwijl ik kan er niet tegen als muziek wordt afgespeeld terwijl je studeert.

Dus wat is dan de waarheid?

Dus wat is dan de waarheid?Nou, de waarheid is eenvoudig, dezelfde als die we hebben twee post sinds mondagatok: iets voor de visualisatie, wat voor muziek, voor de verhuizing. Laten we eens zien, dus de virtuoos van het geheugen-gerelateerde testen.Taak: Voor een ritmische melodie, de volgende onzinnige tekst. Gratis naar hem zingen, spelen de drums, fluiten, etc. Tegelf malhni eje door tuka, je weet fu du phu 44 kelgh alafala pm

Taak: luisteren naar de volgende muziek, en de bovenstaande onzinnige tekst is van toepassing op de melodie.Taak: hier is een real deal. Laten we eens kijken hoe dit gaat. Luister twee keer naar het nummer en probeer alle chemische terug naar zeggen zo veel als ik kan! Ga er voor! ­čśÇ Taak: Hoe was de bovenstaande onzinnige tekst? En nee, het is niet de moeite waard het beantwoorden voordat het terugdraaien.

Tot nu toe hoe voel je je weinig tijdens de test? In het geval van perfect/kleine verschillen, kunt u mij vertellen de onzinnige tekst, dan gefeliciteerd, dit is uw manier! Zo niet, maak je geen zorgen, de mechanische methode is nog steeds er voor u zijn. Het is belangrijk om te benadrukken, dat de muziek de aandacht, maar de overgenomen informatie. Dus als het is gewoon de muziek in je hoofd, deze methode is niet voor jou.

Hoe moet het dan met goede muziek kan u helpen te leren? Start van het Mozart-effect. De veel voorkomende misvatting is dat circuleert dat Mozarts muziek luisteren helderder, maar het is gewoon misleidende informatie. Het gaat over twee amerikaanse wetenschappers – naam op basis van Rauscher en Shaw, werd een studie uitgevoerd, waarbij de leerlingen 10 minuten Mozart te horen in de d grote sonate voor twee piano ‘ s met de titel van de stukken, en vervolgens een ruimtelijke logica dat vereist een IQ-tests werden.

De resultaten toonden aan dat direct op de muziek na de test studenten IQ verhouding is bijna 10 punten hoger. Hier, echter, het is belangrijk om te benadrukken: het effect van slechts 15 minuten. Dit onderzoek is dan ook dat hoewel smart zal niet worden we niet Mozart, noch de andere muziek, maar het leren nog steeds stimuláltabb toestand is bereikt. (Als je niet zo ongelukkig te zijn makkelijk te krijgen in de muziek dan ik ben.)

Wat voor soort muziek naar de achtergrond van leren?

Wat voor soort muziek naar de achtergrond van leren?Klassieke muziek/popslágerek symfonische versies van De klassieke muziek een van de beste manieren om de muziek onderwijs, als aangename sfeer voor, geen afleiding, maar toch geeft het een goede artistieke ervaring. Ik heb voor jullie mijn favoriete concentratie klassieke muziek. Instrumentaal

De verscheidenheid van de teksten van een super instrumentale versie, waarmee u naar uw favoriete muziek op uw leer. Natuurlijk, het zou goed zijn als ik niet op te vangen u, dat een half uur zingen, en de kwadratische vergelijking in ja, het ruiken niet.
Omgevingslawaai

En uiteindelijk vertrok ik naar mijn favoriet, de omgevingsgeluiden. Hoewel de meeste van de tijd en ik luister naar hen, maar het onderwijs echt inspirerend kunnen worden. Om dit te doen, twee sites die ik aanbevelen. De ASoftMurmur op de meest natuurlijke effecten voor het mengen, terwijl de AmbientMixeren de meest uiteenlopende onderwerpen kunt u vinden mixer kanalen. Mijn persoonlijke favoriet is de hollóhátas kanaal

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *