Muziek met lightning-snelheid leren

Muziek met lightning-snelheid leren

Muziek met lightning-snelheid leren

Muziek luisteren om te leren? Handig of aan één van de activiteiten kannibalizálja de andere? Die was gewoon dood is rustig gelegen in het vermogen om te leren, terwijl de studenten in de andere helft van de gierende rock tune van het eten van uw boeken. Maar wat zou de gulden snede?

Zelfs als ze het nodig hebben?

Zelfs als ze het nodig hebben?Hoewel vandaag de dag zijn er vele vierkante zoeken de multitasking-concept, en het is algemeen geaccepteerd dat dit de 21. – eeuwse stijl van leven, maar toch zijn veel wetenschappers beweren dat het onmogelijk is om te streven naar twee activiteiten tegelijkertijd, we hebben allebei dezelfde hoeveelheid aandacht die we kunnen besteden aan het. Maar hebben deze muziek en leren u twee?
Waarom is het goed als u kunt ruis leren?

Omdat deze vaardigheid zeer nuttig je zal nog steeds werken. Als je aan het werk op kantoor, waar ik me opgesloten, en de hele dag lang gaat naar de lijn boven je hoofd, of gewoon de baas houdt van stralen de radio – handig als u kunt toepassen op de externe ruis en de job focus. Een paar office voor leerlingen, studenten werken aan deze bijzondere maatregel ook op de examen – ik verspreid het papier, je moet invullen, en dan beginnen ze te praten over de belangrijke dingen, en terwijl ik keek, hoe deel je de aandacht van het papier en de hype broederschap, onder. Wat is er mis met luide muziek volgende om te proberen te begrijpen van het materiaal?

Als uw favoriete nummers die u op voor achtergrondgeluid, ik heb niet veel te analyseren, zodat we weten wat de uitkomst zal zijn. Eerst even de voeten kloppend op het ritme, en dan sluit hij zich aan bij de handen, knikkende, tot slot, al in mijn haarborstel/deodorant in je schreeuwen zingen de tekst in de voorkant van de spiegel. Waargebeurd verhaal. Een goede klassieke nooit verkeerd

Georgië lozano v, de wereld-beroemde agytudós professor onderzoek op basis van de reeds empirisch is ook bewezen dat bepaalde muziek uit de barok met de juiste toepassing van de geleerde man op de lange termijn geheugen worden ingebouwd. Het heeft zich ontwikkeld szuggesztopédia 2 deel in het helpen van uw kennis:

Afstemming passieve deel:

Corelli – Concerti Grossi
Handel – Water music
J. S. Bach G majeur Fantasia
Vivaldi – Vijf concert

De actief leren:

Beethoven-vioolconcert in D majeur, OP.61
Tsjaikovski ‘ s B – mineur piano concerto
Mozart 7 in D majeur concert
Beethoven – piano concerto V in E – majeur

Het onderzoek van het succes kan worden verklaard door de barokke muziek ritme als een kloppend hart in het ritme, dankzij welke we zullen kalmeren, en gemakkelijker om het bereiken van de vaak genoemde alpha-niveau, waar de makkelijkste van de nieuwe informatie wordt aanvaard. Het is echter van belang, dat alleen ruis als de stille oproep van de barokke melodieën. Als u een andere muziek u besluit zorg ervoor dat instrumentaal, dus zonder tekst. Muziek onderwijs: naast deze beter! Lozano is ook een muziek leraar

Gregory lozano v 3000 woord geleerd in een dag aan de studenten. Hoe heb je het behalen van deze geweldige hersenen de capaciteit? De alfa en de alert status veranderingen akoztató door. Met de visualisatie en muziek. Maar ik gericht. Alles over muziek op de achtergrond. Hij deze gebruikte muziek: Muziek is steeds gerichter en effectiever leren

Psychologen hebben bewezen dat muziek steeds gerichter en effectiever kunt leren. De muziek is van invloed op de stemming. Daarom kan motiveren om te leren. U hoeft dus niet te verkrachten, als je niet wilt leren. De muziek zal onze eigen drijfveren afdeling kennis. Ik realiseerde me ook dat de muziek vergemakkelijkt het leerproces. Markus Hofmann, is het denken van een deskundige diep graven in de hersenen. Wat heb je gevonden? De hersenen van een meer inclusieve, als het klinkt stimuleren. Evenals de hoorzitting zintuigen inschakelen. En het is al lang weten dat het meer zintuigen aan het leren, effectiever en onvergetelijk.

Wat voor soort muziek geschikt voor het onderwijs

Wat voor soort muziek geschikt voor het onderwijs56-64 metronoom aantal van de aanbevolen tarief. Net als muziek helpt bij het leren dat hoe dan ook u wilt. Techno, Heavy Metal specifiek gátláltatja lesgeven, omdat ze enthousiast. De RAP is niet geschikt, omdat de tekst zich op.

Uw ízlédes worden de gezaghebbende. Het Mozart-effect is niet alleen Mozart ‘ s muziek kan worden bereikt. Bach, Beethoven of rock ook geschikt kunnen zijn voor het onderwijs. Want zelfs de rots kan een Mozart-effect te activeren.

8 tips voor het lesgeven in het helpen selecteren van muziek

De soort muziek die u kiest om te studeren wat je van me houdt hoe dan ook. Klassieke muziek is een uitzondering.
Wees niet te snel of te langzaam. Maak je geen zorgen over, maar niet geef me een verdoving. 56-64 metronoom. Hier kunt u het meten van de maat: http://www.sengpielaudio.com/Rechner-bpm.htm
Laat je niet in de tekst.
Gewoon negeren dat over de achtergrond.
Maak van tevoren een lijst van “muziek om te studeren”.
U vindt gereed muziek lijst te bestuderen hier: Spotify, iTunes.
20-30 minuten met de blokken in elkaar gezet. Omdat je dan weet dat het kort, u moet een pauze.
Rustig vertellen dat de muziek op de achtergrond. Neem niet weg dat de aandacht van het onderwijs.
De radio is niet geschikt om te leren.

Welkom, als u uw eigen ervaring over het onderwerp. Schrijf in een reactie. Als u nog meer advies over hoe om te leren snel, eenvoudig, effectief, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *